Få den flotteste beach body med en effektiv fedtfrysning

07 september 2020
Astrid Pedersen

Er du træt af dine mormor arme, dine danse håndtag, din ridebukseformede lår eller den irriterende mave delle som ikke vil gå væk uanset hvor meget du end træner og uanset hvor sundt du end spiser? Så er en fedtfrysning sandsynligvis noget for dig. En fedtfrysning er et glimrende nemt og billigt alternativ til den traditionelle fedtsugning – og så er en fedtfrysning langt hurtigere overstået.

Hvordan foregår en fedtfrysning?

En fedtfrysning er en procedure ved hvilken det er muligt at reducere fedt depoter rundt omkring på kroppen. Med en fedtfrysning kan du således komme af med de irriterende deller uden at skulle underkaste dig en operation i fuld bedøvelse som det er tilfældet med en fedtsugning.

En fedtfrysning foregår ved hjælp af store sugekopper kaldet håndtag som placeres på de behandlings krævende områder. Vævet suges op i håndtaget hvor det bliver udsat for skiftevis ekstremt lave temperaturer og let opvarmning. På den måde elimineres fedtceller i vævet – og når først disse er døde vender de ikke tilbage.

Efter få måneder, hvor vævet har fået en chance for at falde på plads og de døde fedtceller er afstødt ad naturlig vej, vil du kunne se resultatet. Ved hjælp af fedtfrysning kan man faktisk reducere fedt depoterne med op til 25%. Altså en temmelig tydelig forskel.

Hvor kan jeg få foretaget en fedtfrysning?

Hos Inviocare, som er en skønhedsklinik med beliggenhed centralt i København, kan du få foretaget den originale og patenterede Cooltech fedtfrysning. Inviocare har mange års erfaring med fedtfrysning og lignende procedurer og vil med sikkerhed kunne hjælpe dig med at komme de genstridige fedt depoter til livs.

Når du vælger at få foretaget en fedtfrysning hos Inviocare vil du kunne få behandlet såvel inder og yderlår som knæ, mave, hofter, flanker, mave og dit nedre balle område. Læs mere på Inviocare.com