Få dit flotte garn igen hos en dygtig frisør

13 januar 2021
Astrid Pedersen

I disse tider har mange mennesker blot ladet håret gro – og det kan der være mange gode grunde til. Hjemmearbejde har minimeret behovet for at se 100% skarp ud til daglig for mange af os. Det er nemmere at skjule spaltede spidser og en grim udgroning i toppen når man mødes via Zoom end når man er fysisk til stede på kontoret.

Samtidig har gentagne nedlukninger forårsaget mangel på tider hos frisører rundt omkring hvilket lægger en naturlig dæmper på besøgstallet. Men nu går vi mod lysere tider hvilket betyder at du forhåbentlig snart kan gå på café med veninderne igen. Og så er det nok på tide at få booket en tid hos din frisør så garnet kan blive ordnet på professionel vis så det fremstår smukt og velplejet som før i tiden.

Kan jeg ikke bare selv fikse mit hår?

Det kan på ingen måde anbefales selv at forsøge sig med hårfarve og klipning. Elv om man blot vil studse de grimme spidser kan det lynhurtigt risikere at blive skævt. Og selv om håret vokser ud igen er det alligevel en ærgerlig måde at spare penge på.

Hårfarve produkter, som du kan købe i supermarkedet eller hos materialisten, holder aldrig samme standard som de der bruges i en professionel frisør salon. Du kan risikere at dit hår får en helt anden farve end den der er på pakken. Og i værste fald kan du brænde håret af eller skade din hovedbund permanent.

Find en dygtig frisør i Holbæk

Hvis du er bosiddende i Holbæk eller nærmeste omegn kan du med fordel benytte Salon Jet Z som din faste frisør. Hos Salon Jet Z er du garanteret en helt igennem professionel behandling som tager udgangspunkt i netop dit hår. Læs mere og bestil tid online på hjemmesiden https://jetz.dk/