Find de smukkeste træterrasser hos lokal tømrer

06 oktober 2020
Astrid Pedersen

Er du, som de fleste andre hus ejere, stor fan af sommer, sol og lange dage i haven? Så bør du overveje at investere i en lækker træ terrasse. En vel designet og solidt konstrueret træ terrasse er et ubetinget aktiv for din bolig, og føjer stor værdi til ejendommen i forbindelse med et salg. Og i mellemtiden kan du glæde dig over hver eneste sommer morgen at kunne træde ud på et lunt og solbeskinnet trædæk hvorfra du kan nyde dagen i fulde drag.

Hvordan bygger jeg en træ terrasse?

Selv om det er muligt at anskaffe træ til terrasse brædder i byggemarkeder og trælast handler, og selv om du måske anser dig selv som værende en ganske habil gør det selv mand, kan det på det kraftigste anbefales at få en dygtig håndværker til at forestå såvel design som opførelse af din nye træ terrasse. En faglært tømrer eller snedker vil have de stærkeste forudsætninger for at kunne skabe et resultat som er både smukt og solidt.

Du behøver ikke at bekymre dig om hvorvidt du får en træ terrasse i et one size fits all design. En professionel håndværker sørger selvfølgelig for at tage dig med på råd således at du får indflydelse på det endelige design af din nye træ terrasse. På den måde får du en træ terrasse som passer perfekt til dit hus og til din have, og som er udformet i overensstemmelse med dine ønsker og præferencer.

Ønsker du for eksempel en helt eller delvist overdækket træ terrasse kan din tømrer eller snedker sagtens hjælpe med det. Og ønsker du en sort terrasse ved den dygtige håndværker præcist hvilket træ der skal anvendes og hvilken for for overflade behandling det skal have.

Du kan se eksempler på smukke og unikke træ terrasser på hjemmesiden kun-terrasser.dk