Find en dygtig psykolog i Gilleleje

12 november 2019
Anne-Mette Hansen
Find en dygtig psykolog i Gilleleje

Har du problemer i hverdagen? Lider du af stress, angst, depression eller andre problemer? Det kan i høj grad hjælpe dig at tale med en anden person. Når du snakker med en psykolog, kan du også få gode redskaber og værktøjer til at afhjælpe dine problemer i hverdagen. 

Hvad kan en psykolog hjælpe mig med?

En psykolog kan hjælpe dig med ændre dit liv, afhjælpe dine problemer eller få mere balance i dit liv.

Måske har du været udsat for vold, misbrug eller andre traumer og har brug for at tale med en og arbejde med dette for at komme videre i dit liv? 

Måske er du stresset på arbejdet og på randen af en depression pga. alt dette stress?

Måske kan du ikke finde rytmen i dit parforhold og har brug for en professionel til at indlede dialogen mellem dig og din partner?

Psykologiske problemer er ikke noget fjernt. Vi kan alle have nogle problemer, som vi døjer med. Uden vi selv ved, hvordan vi skal arbejde med dem.

Findes der en psykolog i Gilleleje?

Ja, det gør der rent faktisk. Hun hedder Mette. Mette er autoriseret psykolog og kan hjælpe dig med alle mulige udfordringer i livet. Det gør hun blandt andet gennem forskellige slags terapier. Det kan være:

– Kognitiv terapi

– Healing

– Hypnoterapi

– Systemisk terapi

– Hesteassisteret terapi

– Parterapi 

Mette har mere end 20 års erfaring med at hjælpe andre mennesker. Man kan derfor godt påstå, at hun ved, hvad hun laver. Gennem individuelle situationer med hende kan du derfor overkomme de fleste traumer og problemer og igen komme til at trives i dit liv og din krop. 

Vil du vide mere om Mette og de terapier, som hun tilbyder? Du kan læse mere om Mette, som er psykolog i Gilleleje, Helsinge og Gribskov – samt andre nærliggende byer – på hendes hjemmeside.