Find medicin i håndkøb på dit lokale apotek

28 august 2021
Astrid Pedersen

Hvis du fra tid til anden oplever hovedpine eller lider af sæson betonet allergi kan du vælge at få lægen til at skrive en recept på medicin som kan hjælpe dig. Det er dog ikke altid at det er nødvendigt med receptpligtig medicin. I mange tilfælde vil problemet kunne klares med noget mildere medicin som fås i håndkøb.

Hvor finder jeg håndkøbsmedicin i Randers?

Hvis du leder efter medicin til håndkøb i Randers – for eksempel hovedpinepiller eller piller mod høfeber – kan du finde hvad du søger på det lokale apotek.

I Randers hedder hovedapoteket Randers Jernbane Apotek og ligger centralt placeret på Vester Torv. Det er nemt at komme til apoteket med de offentlige transportmidler, til fods, på cykel eller i bil.

Randers Jernbane Apotek fungerer som uddannelses apotek for farmaceuter og farmakonomer, og kan således til hver en tid præsentere et særdeles kompetent personale. Du kan på Randers Jernbane Apotek altid få kvalificeret rådgivning omkring køb af medicin i håndkøb, lige som du kan få vejledning vedrørende indtag.

De dygtige farmaceuter og farmakonomer på Randers Jernbane Apotek ved alt om den håndkøbsmedicin som sælges på apoteket og har indgående kendskab til eventuelle bivirkninger. Hvis du oplyser eventuel anden medicin, du tager, vil apoteks personalet ydermere kunne informere dig omkring kontra indikationer. Og du vil også kunne få hjælp til at vælge den rette daglige dosering af din håndkøbsmedicin.

Andre apoteker i Randers og omegn

Hvis du ikke har mod på at skulle helt ind til centrum af Randers finder du i Randers Sundhedshus Apoteket Thorsbakke. Her er ligeledes gode adgangsforhold, også hvis du sidder i kørestol eller bruger rollator. Og Langå Apotek kan også tilbyde salg af håndkøbsmedicin, kosttilskud og andre apotekervarer.

Du kan læse mere om Randers Jernbane Apotek, Langå Apotek og Apoteket Thorsbakke på hjemmesiden randersjernbane.apotekeren.dk