Find synshal til bilsyn i Padborg

14 februar 2020
Astrid Pedersen
Find synshal til bilsyn i Padborg

Hvis din bil er mere end fire år gammel, skal den gennemgå et lovpligtigt og obligatorisk syn hver andet år – det, der kaldes et periodisk syn. Et bilsyn er til for at sikre, at bilen er i lovlig og forsvarlig stand. De fleste bilejere modtager automatisk en notits om at det er tid til et syn, men du skal selv bestille tid til bilsyn hos din lokale synshal.

Hvor kan jeg få min bil til bilsyn i Padborg?

Er du bosiddende i det syd og sønderjyske, kan du lige så godt vælge en synshal tæt på din bopæl, når bilen skal igennem det obligatoriske syn. Hos LB Bilsyn kan du få din bil synet af professionelle sagkyndige, som tidligere har arbejdet hos Statens Bilinspektion. LB Bilsyn er nemlig stiftet af to tidligere kolleger, som splittede fra da Statens Bilinspektion i 2005 blev privatiseret. Herefter dannede de to tidligere kolleger deres eget bilsyns firma, og åbnede senere i 2005 deres første bilsyns hal i Aabenraa. Siden er det blevet til fire andre haller i henholdsvis Padborg, Vojens, Kolding og Tønder.

I LB Bilsyns synshal i Padborg udføres syn af alle typer køretøjer. Synshallen i Padborg blev opført i 2010, og er med sin state of the art udrustning blandt Danmarks mest moderne synshaller. LB Bilsyn var blandt andet den første syns virksomhed, som fik indført en bremse stand, hvor lastbiler ikke behøver at have last på i forbindelse med syn.

Der ud over har du i Padborg synshallen mulighed for at komme uanmeldt på besøg til et såkaldt drive in syn. Dette betyder, at du ikke behøver at bestille tid, men kan trille forbi når du alligevel er i området.

Ønsker du at være på den sikre side og bestille tid til syn af din bil eller af din motorcykel, kan dette gøres på lb-bilsyn.dk