Gå efter den mode, der siger dig noget

12 februar 2022
Anders Lundtang Hansen

advertorial

Der findes de mennesker, som der går efter moden konstant, og det kan være fordi, de arbejder med den slags til dagligt, så det er noget, som de skal gøre.

Så er der også de andre mennesker, som der i blinde følger moden, fordi de tror, at det gør dem relevante, at folk så gider se på dem og lytte til dem, og det skjuler måske noget større med, at man er bange for, at man ikke har noget at byde ind med.

Man reciterer, hvad andre siger om det her mode, som om at det er det vildeste på jorden, men man har ikke rigtig sin egen mening.

Og når moden så skifter, så smider man alt det gamle ud og afsiger sig det, og man er på jagt efter den næste dille.

Man bør vælge den slags med omtanke på samme måde, som når man ser det smarte i, smykker fra Mads Z er værd at holde fast i som mode.

Mode

Man fortsætter, efter det ikke er mode længe

Det er mange penge at bruge på at udskifte garderober, smykker og meget andet, som moden skifter, så hvis man nu var fornuftig, så ser man efter, hvad det er for noget mode, som der lige tiltaler en.

Så kan det godt være, man ikke lige er med, når det rykker mest, men man gør sig nemlig nogle velovervejede meninger om det ene og det andet, inden man griber til det.

Derfor ved man, at det bliver en god investering, såsom med de ting fra Mads Z, fordi man ved, at man vil blive ved med at bruge det, indtil det ikke længere er på mode.

Så ender det mere med at blive ens stil, og når man så skal have nye smykker, så vælger man nogle af samme mærke eller som minimum nogle, der ligner.