Hvad koster en gulvafslibning?

04 marts 2020
Astrid Pedersen
Hvad koster en gulvafslibning?

Prisen på gulvafslibning varierer selvsagt en del afhængigt af boligens – og dermed trægulvets – areal, om der er mange besværlige kringelkroge i dit hus eller i din lejlighed, og så selvfølgelig træværkets generelle sundheds tilstand og beskaffenhed.

Nogle gulvfirmaer giver en overslags pris på en gulvafslibning uden at have set dit trægulv først, men det bør du aldrig tage for gode vare. En seriøs gulvmand vil altid insistere på at tage gulvet og boligen i øjesyn førend han giver et tilbud på slibning af gulv. Og så vil han ved samme lejlighed sørge for at få afklaret dine ønsker om efterbehandling samt dine forventinger til det færdige resultat.

På den måde er I begge helt sikre på at være i øjenhøjde – og din gulvmand vil kunne give dig et fair og realistisk tilbud på slibning og efterbehandling af gulv.

Hvor får jeg den billigste gulvafslibning?

Du bør ikke nødvendigvis gå efter det billigste tilbud, men altid det tilbud, som virker mest professionelt. Der ud over bør du altid vælge det gulvfirma, som har det bedste renomme – og ikke nødvendigvis de højeste priser. Der er nemlig ikke altid sammenhæng mellem pris og kvalitet, når det gælder gulvafslibning.

Hos Gulvkanonen finder du eksempelvis nogle af markedets laveste priser på slibning af gulv med tilhørende efterbehandling. Dette skyldes ikke at Gulvkanonen holder en lav kvalitet, ej heller at virksomheden underbetaler sin medarbejdere. Priserne kan holdes nede på grund af stordrift fordele, som giver Gulvkanonen mulighed for at tilbyde gulvafslibning af høj kvalitet med brug af de bedste materialer og den dygtigste arbejdekraft. Gulvkanonen er et landsdækkende firma – og der findes med garanti en afdeling eller en samarbejdspartner i nærheden af dig!

Du kan altid få et gratis og uforpligtende tilbud på slibning af gulv hos Gulvkanonen. Læs mere på Gulvkanonen.dk