Hvad skal et gulvfirma selv have af gulv?

15 maj 2020
Anders Lundtang Hansen

Hvis du besøger en person, der arbejder med rengøring til dagligt, så forventer man også, at deres hjem er lidt arbejds”skadet” derefter – også selvom man måske gerne vil slappe af efter en lang arbejdsdag og ikke tænke på jobbet.

Er man tandlæge, så forventer man jo også, at deres tænder sidder snorlige, og at de i det mindste går meget op i tandhygiejne, på trods af at tandlæger jo sjældent ordner deres egne tænder; og det samme gælder med frisører og hår.

Men pointen er, at man forventer, at erhvervet afspejler personen og for den sags skyld også butikken.

– Ville du stole på en værtshusejer, der ikke kunne lide øl?
– Tror du på en præsts prædikener, hvor vedkommende ikke selv tror på Gud?
– Er en bilsælger uden kørekort til at stole på?

Og sådan kunne man blive ved, men man forventer jo også, at man besøger et sted, hvor man skal købe noget eller have en service, at specielt dén eller dé enheder tager sig tip-top ud derefter.

Skal du således besøge en gardinsælger, så forventer man, at der er pæne gardiner i butikker, og at disse er velvalgte, for det ville jo se fjollet ud, hvis der han forskellige gardiner ved hvert vindue.

Sådan kan man også overføre det til et gulvfirma, for hvis man besøger sådan et enten for at købe et gulv eller købe en service, der skal vedligeholde ens gulv derhjemme, så forventer man jo, at afspejlingen er derefter.

Derfor bør firmaets gulv være velvagt, om det er fordi, man gerne vil sælge den enhed, eller fordi den er populær.

Desuden bør gulvet ikke bare være rent at se på, det skal også se ud, som er der ingen skader, skavanker, revner eller andet på gulvet, ellers bør man fikse det.

Sådan et førstehåndsindtryk er vigtigt for kunderne.