Hvorfor skal jeg købe en robotplæneklipper?

21 juli 2020
Astrid Pedersen

En robotplæneklipper er for dig som ønsker at lette have arbejdet – især hvis din græsplæne har et vist omfang. Vi vil jo alle sammen gerne have pænt og veltrimmet græs i haven. Men om sommeren – især de regnfulde af slagsen – gror græsset så hurtigt at det at slå det med en traditionel plæneklipper nærmest er det rene Sisyfos arbejde. Derfor kan det anbefales at du anskaffer en robotplæneklipper som kan klare arbejdet med græsslåning for dig mens du selv tager dig af andre ting.

Med den rette robotplæneklipper bliver din græsplæne lige så smuk og ensartet som hvis du selv havde slået den. Hvis ikke mere. For en robotplæneklipper kommer hele vejen rundt og efterlader ikke helligdage eller striber midt i græsset. Langt de fleste robotplæneklippere som fremstilles nu om stunder er manøvredygtige og agile, og kan således komme helt ud til kanterne og ind i de mest snørklede kroge af din græsplæne. Mange robotplæneklippere er samtidig rustet til at klare plæner som skråner eller som er anlagt i kuperet terræn.

Samtidig vil en moderne robotplæneklipper kunne registrere forhindringer og ujævnheder i plænen og navigere uden om, lige som en robotplæneklipper selv vil vende tilbage til sin lade station for opladning når batteriet er ved at være tømt. De mest avancerede robotplæneklippere har desuden en smart regn sensor som sørger for at maskinen standser når det regner, og først starter op igen når regnen er stoppet og græsset helt tørt.

Hvor kan jeg finde en god og stabil robotplæneklipper?

Hos 10-4 kan du i den online shop finde robotplæneklippere i høj kvalitet fra brands så som Bosch, Gardena, Robomow, AL-KO, Stiga, LandXcape og Worx. Her kan du samtidig læse mere om de forskellige mærkers fortrin og på baggrund heraf beslutte hvilken robotplæneklipper der matcher dine behov.

Kig ind på 10-4.dk og find en ny robotplæneklipper.