Lad en dygtig psykolog hjælpe dig med livets udfordringer

02 september 2020
Astrid Pedersen

Trænger du til at snakke med en person, som forstår dine problemer og som vil hjælpe dig med at komme videre? Så kan du vælge at kontakte en dygtig autoriseret psykolog.

Hvor finder jeg en kompetent psykolog på Østerbro?

Er du bosiddende i det københavnske, og leder du efter en psykolog som tilbyder behandlinger på Østerbro. Så kan du med fordel kontakte autoriseret psykolog Lars Bjarnø. Lars Bjarnø har som sit erklærede mål gennem terapi at skabe et rum hvor du som klient kan føle dig tryg og fri til at arbejde med dine egne individuelle problemstillinger.

Hos Lars Bjarnø vil du blive mødt med åbenhed og nysegerrighed, og med en vilje til at lytte til – og tale om – de ting som optager dig. Du kan for eksempel få hjælp til problemer som du ikke har lyst til at dele med din kæreste eller din ægtefælle, eller med dine venner eller kolleger. Du kan forvente en professionel og personlig behandling, som hverken er fordømmende eller bagatelliserende over for dine følelser eller tanker. Og oplever du at du befinder dig midt i en krise vil du også kunne få hjælp til at komme helskindet ud på den anden side.

Lars Bjarnø har specialiseret sig inden for psykologisk behandling af tilstande så som angste, depression, stress og eksistentielle kriser. Du behøver ikke at være syg eller have en diagnose for at kunne få glæde af et psykolog forløb hos Lars Bjarnø. Hvis du og din partner har brug for hjælp i form af parterapi kan Lars Bjarnø også hjælpe, lige som Lars Bjarnø også har særlig viden om – og interesse for – kroniske smerter og psykologisk behandling af disse.

Lars Bjarnø tilbyder samtale terapi i sin praksis på Østerbro eller i Lyngby. Du kan læse mere, og booke tid til din første psykolog session, på larsbjarno.dk