Mange lider både af angst og stress symptomer

04 september 2019
Emilie Jacobsen
Mange lider både af angst og stress symptomer

Hvis du lider af angst, vil du ofte også have symptomer på stress. Det giver jo rigtig god mening, at du bliver stresset, hvis du hele tiden er bange for noget: bange for andre mennesker, bange for åbne pladser, bange for, at der er noget galt med den mad, du spiser, bange for, at du skal dø. Derfor er det vigtigt, at du sørger for at få behandlet din angst, så du ikke længere er lige så stresset. Det tager tid for dig at komme af med din angst, og måske kommer du slet ikke helt af med den, men det kan blive meget nemmere for dig at leve med den. 

Der findes mange forskellige steder, hvor du kan blive behandlet for angst, og der findes en lang række forskellige tilgange til det. Et af de steder, det er værd for dig at se nærmere på, er angstekspert.dk. Det er en behandler, der hedder Kim Liljehult, der står bag den side. Han har selv lidt af angst i mange år og er nu blevet uddannet behandler, så han kan hjælpe andre, der lider af den ene eller anden form for angst. 

Både børn og voksne kan komme til at lide af angst. Lige meget hvor gammel du er, er det vigtigt, at du får taget hånd om din angst, så den ikke kommer til at styre dit liv. Kim Liljehult kan både behandle voksne og børn, hvilket gør, at dit barn også kan komme i behandling, hvis han eller hun lider af angst. Dermed behøver det ikke at være noget, der påvirker hans eller hendes barndom i alt for høj grad. 

Er du i tvivl om, om Kim Liljehult vil være den rigtige behandler for dig, kan du få en gratis rådgivningsgang hos ham. Dermed kan du finde ud af, om du har lyst til at fortsætte hos ham eller ej.