Praktiske sorteringskasser – find dem online

27 august 2020
Astrid Pedersen

Har du brug for praktisk opbevaring af meget små genstande? Så kan du prøve med sorteringskasser fra Hofstätter & Ebbesen A/S.

Hvad er sorteringskasser?

Sorteringskasser er små kasser eller æsker som er særdeles velegnede til opbevaring af mindre genstande. Det kan for eksempel være bits til maskiner, skruer, møtrikker, spændeskiver og andet værksteds relateret som helst ikke må blive væk og gerne må holdes adskilt. De smarte sorteringskasser i sprøjtestøbt hård plast fra Hofstätter & Ebbesen A/S er udformet som aflange og stabel bare æsker opdelt i små rum.

Med sorteringskasser med fast rum inddeling kan du nemt holde styr på alle løsdele og små genstande, og det transparente plast låg gør det nemt at se hvad der er i dine sorteringskasser. Sorteringskasser i ultraplast serien fra Hofstätter & Ebbesen A/S fås i A3 og A4 dimensioner til omgående levering. Som standard fås disse sorteringskasser med bund af sprøjtestøbt lysegrå plast, rum inddeling i termoformet hvid plast og låg i gennemsigtig hård plast. For særlige bestillinger – for eksempel andre farver eller størrelser – skal længere leverings tid påregnes.

Hvem er Hofstätter & Ebbesen A/S?

Hofstätter & Ebbesen A/S er en af Danmarks ældste og mest velrenommerede fabrikanter og forhandlere af plast produkter. Med mere end halvtreds år på bagen har Hofstätter & Ebbesen A/S markeret sig i den absolutte spydspids inden for netop dette område og er markedsledende i hele Skandinavien samt den nordlige del af Europa.

Hos Hofstätter & Ebbesen A/S vil du altid kunne bestille standardvarer så som sortiment kasser og æsker, sorteringskasser, membranæsker, universalkassetter og lignende produkter fra dag til dag. Hofstätter & Ebbesen A/S er tillige åben over for specialbestillinger og særlige ønsker og specifikationer. Du kan altid kontakte Hofstätter & Ebbesen A/S for et godt tilbud på leverance af standardprodukter eller fremstilling af specialprodukter via hjemmesiden ultraplast.dk