Slip for besværet – hyr en billig maler

30 april 2019
Astrid Pedersen
Slip for besværet - hyr en billig maler

Malingen på vægge og lofter samt på det indvendige træværk (for eksempel dørkarme og døre, vinduesrammer og sprosser, fodpaneler, skabslåger og diverse lister og gelændere) har det med at falme med årene. Partikler i luften, som stammer fra madlavning, cigaretrøg og luftforurening kan medføre misfarvninger, som især vil være tydelige, når eksempelvis reoler, hylder eller malerier flyttes. Solens stråler kan blege de før så smukke farver på væggene – og malet træværk får ofte skrammer, som kan få malingen til at skalle af.

Alt i alt vil et hus eller en lejlighed hurtigt komme til at fremstå nusset og snusket, hvis malingen er mange år gammel. Og hvis der tilmed sidder gammelt tapet i flere lag på væggene, bliver det samlede udtryk ikke just hverken kønnere eller mere indbydende.

Frisk boligen op med en professionel maling af vægge, lofter og træværk

Hvis du vil det triste og slidte look til livs – eventuelt i forbindelse med en gennemgribende istandsættelse af huset eller lejligheden – kan du med fordel vælge at lade en faglært maler forestå malerarbejdet.

Med en erfaren fagperson får du fordelen af ikke selv at skulle ud og købe materialer og udstyr – og du slipper for det slidsomme arbejde med nedtagning af tapet og klargøring af vægge. En dygtig maler kan også hjælpe dig med opsætning af filt eller væv – eller eventuelt en fuldspartling – hvis det skulle vise sig, at pudset er i så ringe en forfatning, at maling på de bare vægge ikke vil give et smukt og ensartet slutresultat.

Få et godt tilbud på en billig maler hos Malerkanonen.dk

Det behøver ikke at være særligt dyrt, hvis du skal have malet din bolig af en fagperson – især fordi du ikke selv skal ud og investere i udstyr, du måske aldrig får brug for igen. Kig ind på Malerkanonen.dk og læs mere om, hvad det professionelle malerfirma kan gøre for dig.