Vælg selv dit eget indleveringssted

17 februar 2021
Anders Lundtang Hansen

Når man skal sende en pakke i disse tider, så er det jo begrænset med, hvor mange postcentre man lige kan gå ned i, som gider sende det for en og hjælpe med porto og så videre.

Før i tiden var det også hovedsageligt det danske postvæsen, der stod for den slags arbejde, men der er kommet flere spillere på banen, så man nu kan finde flere af den slags såsom DAO.

Men det er heller ikke altid, at de lige kommer ud til dig for at hente din pakke, når den skal sendes, for det kan blive ineffektivt, hvis man skal rundt til så mange kunder på den måde.

Derfor kan man finde en del såkaldte DAO indleveringssteder, hvor man har nogle bokse, man kan stille ens pakker i, og så bliver de hentet her, hvor andre kunder benytter sig af den samme løsning, så alt er samlet samme sted.

Få sendt pakkerne ud fra et DAO indleveringssted

Herfra bliver din pakke så sendt ud til et tilsvarende indleveringssted, hvor den skal leveres videre, om det så foregår som B2B eller fra privat til privat – eller en blanding af disse.

Man kan dog godt få DAO ud til ens dør for at hente pakke eller aflevere den hos modtageren direkte, end at den skal leveres ved et indleveringssted, hvor modtageren så kan gå hen at hente den, men det kommer som regel til at koste en del penge.

Således er dette en effektiv måde at fordele pakker på, hvor der er god service, og pakker kommer således hurtigt rundt.

Man kan så savne de tider, hvor man kunne forvente, at ens pakke blev leveret samme dag til stort set ingen penge, men den tid er langt bag os.

Men hellere at pakkerne kommer ud, end at de slet ikke bliver sendt rundt.