Visualiser dig dit drømmejob

29 april 2021
Anders Lundtang Hansen

De fleste vil formentlig gerne bruge deres arbejdstid på noget, som de holder af.

Man taler i den forbindelse om ambitioner, men det kan også bare ses som et personligt mål med livet, for med ambitioner kan man tit komme til at se det som en konkurrence, hvor man skal være højtuddannet eller have den højeste løn.

Det er ikke ensbetydende med, at man så lander sig sit drømmejob, og man kan også ændre de forventninger til med ens drømmejob gennem tiden, så man finder ud af, hvad man rent faktisk vil arbejde med – det er dét, som vi er her for at hjælpe dig med.

Nogle mennesker kan lide det samme arbejde i samme tidsrum uden de store forandringer, så de kan forsørge dem selv og deres familie, mens de kan bruge fritiden på noget andet.

I den anden boldgade finder man så personer, der vil være selvstændige eller måske iværksættere og aldrig være ansat af andre, så de kan leve hver dag, som de ønsker.

Se dit drømmejob for dig

Det er helt op til dig selv, hvad du er for en type; for det er jo dig, der skal leve dit liv for dig selv resten af livet og ikke andre.

Derfor er vores konkrete – men meget gode – råd, at du sætter dig ned i stille omgivelser og ser for dig, hvad du laver, som du godt kunne tænke dig at arbejde med.

Så kan du se, om ting som lokalitet, løn, kollegaer og så videre spiller meget eller lidt ind på din arbejdslykke.

På et tidspunkt rammer du nok noget, der kan minde mere eller mindre konkret om drømmejobbet for dig.

Så er det med at sætte sejlene efter at nå dette mål.

Alt dette kan du så videre få meget mere konkret assistance til at nå frem til via https://www.lundquistconsult.dk/jobsoegende/jobsoegning.html